Allt om datorer

En framtid för elbilar

Du som är intresserad av datorer, IT och teknik har säkert funderat på att skaffa en elbil – om du inte redan gjort det. Elbilen är det enda hållbara alternativet och det som kommer dominera framöver. Förmodligen kommer bensindrivna bilar förbjudas med tiden, så att byta är ett sätt att redan nu ta steget in i framtiden.

Smart teknik

Elbilar är ett exempel på när teknik använts på ett smart sätt. Inte bara smart i betydelsen att den funktion som önskas har uppnåtts, utan också för att tekniken skapat ett färdmedel som tar större hänsyn till miljön. Det är en faktor som är av yttersta betydelse idag, så att det utvecklats teknik som utgår från en helhetsbild istället för bara det tekniska är även smart med tanke på framtiden. Funderar du på att skaffa elbil men oroar dig för om det kommer bli osmidigt med laddningen? Med ett vanligt eluttag går det långsamt och försöker du lösa det så kommer du nog få problem att få ihop vardagen. Väljer du istället att skaffa Easee laddbox får du en effektiv lösning som dessutom är snygg och uppkopplad mot nätet med 4G och Wifi. För installationen kan du göra avdrag på 50% eftersom det rör sig om grön teknik.

Utsläpp som minskas med 70%

Använder du en elbil istället för en bensindriven bil kan utsläppen minska med upp till 70%. Hur stor minskningen blir beror bland annat på hur mycket bensin din bensindrivna bil drar idag. Ju mer den drar desto större blir ju utsläppen. Hur bra bilen i praktiken är för klimatet handlar också om hur elen du använder producerats. Det är möjligt att välja miljömärkt el när du laddar bilen med Easee laddbox, vilket är det bästa alternativet.

Visa att du har koll på läget

Är du intresserad av datorer och IT känns det säkert självklart att hela tiden vara uppdaterad och ha den senaste tekniken, en av de nyaste smarta telefonerna och så vidare. Varför inte dra detta teknikintresse ett steg längre och visa att du hänger med genom att skaffa en elbil och en Easee laddbox? Att hela tiden ligga lite före andra är inte en dålig ambition, men kanske att det är viktigare att göra det med de större sakerna. En elbil och en Easee laddbox är något som har större betydelse än vilken mobil du har – och det är något andra kommer lägga märke till i större utsträckning.