Allt om datorer

Få hjälp av en fastighetsförvaltning i datorn

Tack vare dagens teknik är det möjligt att få hjälp med det mesta via dator och mobil. För dig som är fastighetsägare innebär det en enklare vardag då du kan få tag på din fastighetsförvaltning hur lätt som helst. Med enbart några klick på datorn eller mobilen kan du få kontakt med förvaltningen, så att du får hjälp när du behöver det som mest. Utöver det kan du även använda dig av datorer och IT inom andra områden som fastighetsägare, bland annat genom att tillhandahålla en hemsida eller få kontakt med hyresgäster.

Fastighetsförvaltning i dator och mobil

Att vara fastighetsägare innebär ofta att man är på språng och att man inte alltid har möjlighet att vara på en viss plats vid en viss tid. Trots det kan behovet av att få hjälp av en fastighetsförvaltning finnas och tack vare modern teknik kan en mobil eller dator lösa det problemet. För det krävs dock att fastighetsförvaltningen är tillgänglig på olika sätt. Nabo är en sådan fastighetsförvaltning. På deras hemsida nabo.se kan man gå in och läsa mer om deras tjänster och vad för typ av förvaltning de erbjuder. Många fastighetsägare behöver nämligen hjälp med bland annat den tekniska delen och det kan Nabo hjälpa till med. Besök nabo.se om du vill skaffa en smidig fastighetsförvaltning som finns några knapptryck bort när du behöver hjälp.

Använd tekniken – bli mer tillgänglig online

Det finns många fördelar med att använda sig av modern teknik som fastighetsägare. Genom att bli mer tillgänglig på internet, kan verksamheten fungera smidigare. Några exempel på där du som fastighetsägare kan använda dig av tekniken är till exempel genom att skaffa en hemsida till verksamheten. På hemsidan kan du lägga upp information om lediga objekt att hyra, ha ett kontaktformulär för bland annat felanmälningar och göra det allmänt lättare för dina hyresgäster att ta kontakt med dig. Hemsidan i sig fungerar även som marknadsföring då många gärna vill veta mer om potentiella bostäder att hyra och vill dessutom få tillgång till kontaktuppgifter snabbt. Genom att erbjuda olika kontaktmöjligheter såsom mejl och sms, slipper du ha en telefon som ringer konstant. Oavsett om ditt företag är relativt nystartat eller har funnits med ett tag, kan det gynnas mycket av att förbättra sin närvaro online. Om du inte har någon hemsida alls i dagsläget, är det en bra början att skaffa en. Ta gärna hjälp av en designbyrå om du vill ha hjälp med att designa hemsidan.